Tagpladerne er lavet af hærdet glas med indbyggede solceller og har samme visuelle udtryk som et skifertag. Hærdet glas er utrolig holdbart, og væsentlig stærkere end normale tagtegl. Der forventes en levetid på +80 år på tagets funktioner, hvilket er testet af Teknologisk Institut. Derudover gives der hele 40 års garanti på taget.


Tagpladerne fås både med og uden indbyggede solceller. Dette sikrer at taget kan designes med præcis det Watt-peak (solcelle ydelse), der giver mening for boligens forbrug. Visuelt er der minimal forskel på en tagplade med eller uden solceller. Tagpladerne med solceller forbindes på bagsiden ind mod taget, så det ikke er synligt. Herefter forbindes de til en inverter, der omdanner jævnspændingen fra pladerne til vekselstrøm til boligen.


Solartag er et stilrent dansk design med integrerede solceller, der giver dig mulighed for at få et aktivt og bæredygtigt tag, som samtidig har et smukt og minimalistisk udtryk. Kort sagt et aktivt tag med usynlig bæredygtighed og økonomisk fornuft.

Solartag
Solartag
Solartag
Solartag
Montering af solartag
Montering af solartag
Førbillede
Førbillede
Førbillede
Førbillede
Solartag
Solartag
Solartag
Solartag
Montering af Solartag
Montering af Solartag
Før billede
Før billede


Fordele ved et solartag

  • Lang levetid (+80 år)
  • 40 års garanti
  • Bæredygtigt tag
  • Bidrager positivt til energiregningen


Hvis I vil vide mere så klik ind på: https://solartag.eu/